Heren TrouwSchoenen

Jouw schoenen in een kleur naar wens

Plan een studio bezoek.

Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort om de perfecte schoenen te creëren voor de een van de mooiste dagen van je leven.

De perfecte Heren TrouwSchoenen

Je bent je al maanden aan het voorbereiden op de grote dag! Alles is tot in detail uitgewerkt: speciale datum, super locatie, mooie uitnodigingen en natuurlijk een prachtig trouwpak. Vervolgens begint de zoektocht naar een bijpassend paar trouwschoenen. Maar tot nu toe is het het allemaal net niet. Want jij wil trouwschoenen die perfect matchen bij je pak. Geen zorgen, want je bent nu eindelijk op het juiste adres!

Wij kunnen namelijk de kleur van jou pak, shirt, stropdas of zelfs je knoop, exact namaken en op jou favoriete MioTinto schoen aanbrengen. Na het kiezen van een model, gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor jou aan de slag om de perfecte kleur te mixen. Deze unieke formule wordt vervolgens volledig met de hand op je trouwschoenen aangebracht. Echt unieke trouwschoenen met een bijpassende riem, die jouw pak echt compleet maken.

Stijl, Comfort en Kwaliteit

Al onze heren trouwschoenen zijn ontworpen met stijl en comfort als uitgangspunt, zodat u er meteen op weg kunt lopen. Zo kun je de hele dag zonder zorgen rondlopen en al je aandacht schenken aan je bruid en gasten. Geen knellende schoenen, geen blaren, geen zorgen. Schoenen die je aantrekt en waarop je de hele dag kunt lopen en feesten.

MioTinto heren trouwschoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de laatst overgebleven ambachtelijke schoenfabrieken in Italië. En elk paar trouwschoenen wordt vervolgens naar wens en op bestelling met de hand gekleurd in Nederland. Voor de schoen productie maken wij men enkel gebruik van de mooiste materialen: zo wordt voor de buitenkant en de voering gebruik gemaakt van prachtige soft-vitello’s.

De volledig leren buitenzool is voorzien van een natuur rubberen slijtzool, en ook de hakken zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig rubber. Alle schoenen zijn ‘Blake’ vervaardigd, wat inhoudt dat de buitenzool volledig is doorgestikt op de schacht van de schoen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van in pek gedompeld draad, wat ervoor zorgt dat het stikdraad geen vocht opneemt en de voet mooi droog blijft. De Blake maakwijzen in combinatie met de gepolsterde vitello binnenzolen zorgen dat jouw trouwschoenen super comfortabel lopen.

Kortom, MioTinto is 100% Italiaans vakwerk, gemaakt voor en door liefhebbers van pure perfectie. Schoenen en een kleur waar jij je goed bij voelt.

Bijpassende Riem

Naast trouwschoenen biedt MioTinto uiteraard ook een volledig bijpassende riem aan. De riem wordt gelijktijdig met de schoenen gefinisht waardoor de perfecte match ontstaat. De 35 millimeter riem is te bestellen in 80 t/m 130 centimeter taille omtrek. Om uw schoenen optimaal te verzorgen heeft u tevens de mogelijkheid om de speciale hand-finished crème te bestellen. Dit maakt het onderhouden van uw hand-gefinishte schoenen extreem eenvoudig.

Plan een afspraak

3 + 10 =